Vad kan vi göra för dig?

Oavsett storleken på ditt projekt hjälper vi dig. Vi gör allt från att laga trasiga blandare, till att sköta allt rörjobb under nybyggnation av hus. Vi kan förmedla kontakt med snickare och elektriker, för att underlätta ytterligare för dig som kund. Och självklart hjälper vi dig även med ROT-avdrag.

badkar

Badrum

Oavsett om du behöver laga en blandare eller vill bygga ett helt nytt badrum, hjälper vi dig.

Vi kan bland annat hjälpa dig med att installera golvvärme, montera duschväggar, byta toastol, sätta upp tvättställ med blandare och installera tvättmaskin. Rördragning kan göras såväl synligt som dolt.

Behöver du inspiration till ditt framtida badrum? Då kan du titta på våra tidigare badrum här.

Kök

Köket är hemmets hjärta. Det är en plats där mat tillagas och bullar jäser. Därför är det viktigt att du trivs.

Självklart hjälper vi dig med allt du kan tänkas behöva. Vi kan exempelvis laga eller byta köksblandare, dra nytt avlopp och koppla in en ny diskmaskin.

badkar

Värme

Energipriserna är historiskt höga, och ett eluppvärmt hus kan innebära enorma kostnader. Därför hjälper vi dig att installera ett mer energieffektiva uppvärmningssystem.

Ett arbete kan vara allt från att sätt upp ett nytt element eller installera golvvärme i hallen, till att byta uppvärmningssystem till en luftvärmepump. Oavsett vad du vill ha gjort har vi experten du behöver.

Undrar du hur det ser ut efter att man bytt ut ett värmesystem? Då kan du titta på några av våra tidigare projekt här.

Reparation

Att byta ut saker i onödan är varken bra för plånboken eller miljön. Om exempelvis en toastol eller blandare går sönder, och du inte vill byta ut dessa, gör vi vårt yttersta för att hjälpa dig med en reparation.

badkar

Specialprojekt

Ibland kommer man på en idé för bra för att inte förverkliga. Vi backar aldrig från en utmaning. Beskriv din idé, och vi försöker besanna den.

Vill du se några exempel på specialprojekt? Då rekomenderar vi dig att kolla på några bilder här.

Vad kan vi göra för dig?

Behöver du hjälp med någonting, eller har du en fråga? Då är det bara kontakta oss, så kan vi snart vara på väg. Du hittar våra kontaktuppgifter här. Vill du hellre besöka oss på facebook? Klicka då här.