Om Svennestams Rörservice

Svennestams Rörservice är ett Eskilstuna-baserat VVS-företag med sex anställda, som tillsammans har över 50 års erfarenhet. Tack vare den långa gemensamma erfarenheten, finns alltid någon som kan hjälpa dig med just ditt problem. Därför kan du som kund alltid känna dig trygg, och vara säker på ett lyckat resultat.

Vi sätter stort värde vid att vara trevliga och lyhörda. När allt kommer omkring är det du som ska bli nöjd. Därför måste du känna att vi lyssnar på dig, och ger dig relevanta tips utifrån vad som passar just dig. Därutöver gör vi självklart alltid vårt absolut bästa, och ser till att varje detalj blir så bra som möjligt.

Har du några frågor till oss på Svennestams Rörservice? Då hittar du kontaktuppgifter på sidan kontakta oss.

Vår historia

Svennestams Rörservice grundades våren 2017 av Calle Svennestam. Calle hade då ett förflutet hos företag som Comfort, Coor och Djurgårdens Bygg och Miljö. Men länge hade tanken funnits på att starta eget.

firmabil

Sagt och gjort, 2017 skedde det. Svennestams Rörservice var fött. Med en Hyundai åkte Calle runt på fler jobb än han hann med. Därför började snart allt fler anställas. År 2021 nådde företaget sex anställda, och samma år startade företagets hittills största bygge i Nykvarn.

grillfest under lunchen utanför firman

Vill du följa med oss på vår resa från historien och in i framtiden? På vår Facebook-sida publicerar vi löpande information, bilder från projekt och behind the scenes-material. Se till exempel bilden här över, från en lunch när grillen åkte fram utanför firman. En av många bilder från vår Facebook-sida. Du hittar vår facebook-sida här.

Samarbetspartners

Vi samarbetar med ett antal noga utvalda företag, och kan förmedla kontakt med snickare, plattsättare och elektriker. Detta för att du som kund alltid ska känna dig trygg med att ha ett gäng trevliga hantverkare, som alla är skickliga och gör ett bra jobb.